VersloSavaite.lt   
2014 08 18, 11:13
2015 m. IKEA katalogas tuoj pasieks pirkėjų rankas

Image
IKEA
IKEA tęsia tradiciją – šiemet, kaip ir praėjusiais metais, Lietuvos žmonėms pradeda nemokamai platinti naują 2015 metų katalogą, kuris rugpjūčio pabaigoje pasieks didžiųjų Lietuvos miestų gyventojų namus.

 

Daugiausia dėmesio jame skiriama suasmenintoms namų erdvėms, kasdieniams žmonių poreikiams ir juos atitinkantiems sprendimams, skelbia bendrovė.

reklama

 

Jau 1951 metais, kai tik Švedijoje buvo išleistas pirmasis numeris, IKEA katalogas tapo reikšmingu įvykiu, kurio kiekvienais metais visame pasaulyje laukia daugybė žmonių. Šiandien leidžiamas 217 milijonų tiražu, 32 kalbomis ir platinamas 46 šalyse, jis yra vienas didžiausių tokio pobūdžio leidinių pasaulyje.

 

Praėjusiais metais Lietuvoje sulaukusiame didžiulio susidomėjimo kataloge ir šiemet bus pateikta daugybė naujų idėjų bei originalių sprendimų namams. Naujasis katalogas – 332 puslapiai įkvepiančių idėjų kiekvienai dienai, atskleidžiantis, kaip aplinka, kurioje gyvename, veikia kasdienius mūsų įpročius.

 

Šiais metais pristatoma ir šiuolaikiška naujovė – mobilioji programa, suteiksianti išskirtinę galimybę susipažinti su IKEA idėjomis skaitmeninėje erdvėje.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: