VersloSavaite.lt   
2014 05 23, 15:24
2013 m. augo „Maxima LT“ grynasis pelnas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Praėjusiais metais „Maxima LT“, UAB grynasis pelnas, lyginant su 2012 metais, augo kiek mažiau nei dešimtadaliu ir siekė 171 mln. litų. Tai sudarė 3,40 proc. nuo įmonės gautų pajamų, kurios 2013 m. siekė 5,04 mlrd. litų, skaičiuojant  be PVM.

 

Kiek didesnį įmonės pelningumą pernai sąlygojo parduotuvių tinklo plėtra, ilgalaikės investicijos į konkurencingumo užtikrinimą bei pamažu gerėjanti ekonominė situacija šalyje.

reklama

 

„Praėjusiais metais įmonės gautos pajamos iš pagrindinės veiklos šiek tiek augo, tačiau šis augimas nebuvo ženklus. Tad kiek didesnį įmonės pelningumą lėmė tinklo plėtra, taip pat nuoseklios įmonės investicijos į vartotojų poreikius atitinkančio šviežių ir kokybiškų maisto produktų asortimento parduotuvėse užtikrinimą, žemą kasdienių produktų kainą, apsipirkimo patogumą.

 

Akivaizdu, kad klientai tai pastebi ir vertina, tad tai, į ką investuojame pastaruosius kelerius metus, jau ima duoti grąžą“, – sako „Maxima LT“ Generalinis direktorius Arūnas Zimnickas.

 

Pasak jo, augančios įmonės pajamos, o kartu ir pelningumas, taip pat rodo ir šalyje pamažu gerėjančias vartotojų nuotaikas.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: