2008 12 15, 11:18
Išaiškėjo verslo situacijų konkurso nugalėtojas

Vs nuotr.

Verslo situacijų sprendimo konkurse „Kurkime verslą kartu“ nugalėjo transporto ir logistikos bendrovė „Ad Rem“, finale įveikusi leidyklą „Eugrimas“.

„Mums pasisekė, kad turėjome tokius garbingus ir stiprius varžovus. Konkursas nuteikė pozityviai, nes jame pateiktų verslo užduočių analizė leidžia susipažinti ne tik su varžovų atsakymais, bet ir nukreipia mintis į savo imonės problemas.

Nebijojome konkurso metu šiek tiek atskleisti savo strategiją, nes rinką matome daugiau pasauliniame kontekste nei Lietuvoje“, – sako „Ad Rem Transport“ vadovas Darius Brekys.

„Šis konkursas parodė, kaip versle yra svarbu greitai pasirinkti teisingą tam tikros situacijos sprendimo būdą“, – pastebi projektą organizavusio verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt direktorius Gediminas Dūda.

Nugalėtojui atiteks reklamos už 5000 Lt portale Verslosavaite.lt.

Projekto tikslas buvo pasidalyti idėjomis ir mintimis, kaip galėtų būti sprendžiamos vienokios ar kitokios problemos versle bei kokie sprendimai galėtų būti priimami, kad būtų gautas optimalus rezultatas.

Verslo situacijų sprendimo konkursas du mėnesius „Kurkime verslą kartu“ vyko verslo naujienų portale Verslosavaite.lt. Iš viso konkurse dalyvavo aštuonios įmonės. Kiekvieną savaitę vyko dviejų įmonių kova – skaitytojams buvo pateikiami jų atsakymai į tą patį klausimą.

Laimėdavo įmonė, kurios atsakymas sulaukdavo daugiau portalo lankytojų balsų. Pralaimėjusi bendrovė palikdavo konkursą, o nugalėjusi patekdavo į kitą etapą.

Projekte dalyvavo: „AD REM“, „DHL Lietuva“, „Katos grupė“, „GB Group“, „Čili“, „Elsis verslo sprendimai“, „Eugrimas“, „Autoverslas“.

Į viršų

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai:

 

reklama