2008 10 21, 10:04
„Ekskomisarų biuras“ švenčia 14-tąjį gimtadienį

Vs nuotr.Viena didžiausių ir pirmoji licencijuota privati saugos tarnyba Lietuvoje „Ekskomisarų biuras“ švenčia savo 14-tąjį gimtadienį.

Gimtadienio proga įmonės centriniame biure buvo atidaryta paroda „Ekskomisarai pasaulyje“. Vėliau šventė persikėlė į viešbutį „Crowne Plaza“ kavinę „Horizontas“. Surengtose iškilmėse pristatytas naujasis įmonės ženklas, apdovanoti nusipelnę darbuotojai, o įmonėje išdirbusiems daugiau nei 10 metų įteikti „Ekskomisarų biuro“ garbės ordinai. Kasmet įteikiamų garbės ordinų skaičius didėja.

„Ekskomisarų biuro“ grupės įmonės teikia kompleksines paslaugas visoje Lietuvoje ir iki šių metų pabaigos planuojama pasiūlyti savo paslaugas ir kitose Baltijos šalyse.

Darbuotojų branduolį sudaro savo srities specialistai, turintys didelę praktinio darbo patirtį. Įmonėje dirba daugiau nei 1500 darbuotojų.

„Nuolat stebime kriminogeninę padėtį Lietuvoje ir tobuliname apsaugos būdus. Esame modernūs ir profesionalūs, siekiame užtikrinti klientams kokybiškas paslaugas ir saugumo jausmą“, – sakė įmonės prezidentas Alius Sadeckas.

„Ekskomisarų biurui“ pirmiesiems iš saugos tarnybų Lietuvoje buvo suteiktas tarptautinis LST EN ISO 9001:2001 sertifikatas.

Vs nuotr.
Apdovanoti labiausiai pasižymėję ir ilgiausiai dirbantys Ekskomisarų biuro darbuotojai

Į viršų

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: