Tautvydas Padgurskas   
2008 01 10, 06:40
Drausti automobilį internetu – pigiau ir greičiau

Vs nuotr.Jau kuris laikas Lietuvoje yra galimybė automobilį apdrausti civilinės atsakomybės draudimu internetu. Prognozuojama, kad per artimiausius metus šiuo draudimu internetu drausis kas dešimtas vairuotojas.

Paslauga internete – daugiau nei 4 metus

UADBB „Solidus LT“ direktorius Arūnas Penkaitis pasakojo, kad pirmąjį transporto priemonių savininkų ir valdytojų privalomojo civilinės atsakomybės draudimo polisą internetu pardavė 2003 metų pavasarį.

„Kliento suvestus duomenis tikriname su draudimo bendrovių ir kitų atsakingų valstybinių institucijų duomenų bazėmis. Reikalui esant visada susisiekiame su klientu ir duomenis tiksliname“, - Verslosavaite.lt teigė A. Penkaitis.

Įmonė paslaugas teikia adresu Draudimas.lt.

Polisą klientas atsispausdina pats

Pageidaujantiems apsidrausti internetu „Lietuvos draudimo“ svetainėje Ld.lt tereiks įvesti prašomus duomenis ir banko paslaugų internetu sistemoje atlikti apmokėjimą.

„Tai padarius, elektroninis vairuotojų privalomojo draudimo polisas bus išsiųstas į elektroninio pašto dėžutę, jį tereiks atsispausdinti“, - sakė „Lietuvos draudimo“ Privačios rizikos skyriaus vadovas Vaidotas Krencius.

Tinklapyje Apdrausk.lt apsidraudusieji vairuotojai gauna paruoštą ir nuskenuotą draudimo sutartį el. paštu, o draudimo originalas siunčiamas klientui registruotu paštu, jo nurodytu adresu.

„Žinoma, draudėjui yra suteikta galimybė sutartį atsiimti mūsų centrinėje būstinėje“, - Verslosavaite.lt sakė UADBB „FILLIX“ generalinis direktorius Raimundas Sedlevičius.

Internete pigiau

„Internetu parduodamiems polisams taikome lanksčią nuolaidų sistemą, todėl internetu pirkti draudimą pigiau, nei kreipiantis į draudimo bendroves ar draudimo tarpininkus“, - atkreipia dėmesį UADBB „Solidus LT“ direktorius.

Lietuvos draudimas“ kiekvienai elektroninio vairuotojų privalomojo draudimo poliso kainai suteikia iki 20 proc. nuolaidą.

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: